четвер, 29 грудня 2016 р.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПЕРЕД ЗИМОВИМИ КАНІКУЛАМИ

                            Шановна  батьки!

Адміністрація ЗШ І-ІІІ ст. с. Червоне інформує Вас про те, що з 30грудня  2016р.  по  15 січня  2017 р.  у вашої дитини  будуть канікули.
Класний керівник  Карашевич І. І.  провела з Вашою дитиною  первинний інструктаж перед початком зимових канікул та цикл  профілактичних бесід:

·    Правила поведінки у громадських місцях (магазині, сільському будинку культури, медпункті, лікарні, на концерті, ринку тощо);
·      Правила протипожежної безпеки під час перебування вдома, при святкуванні (зустріч Нового року, різдвяних свят тощо) чи на відпочинку з друзями, знайомими;
·      Дорого  в темну пору доби. Особливості поводження на дорозі взимку;
·      Обережно! Вибухонебезпечні предмети!;
·      Тонкий лід – небезпечний лід;
·      Обережно: петарди – загроза життя;
·      Увага: обірваний провід!;
·      Попередження дитячого травматизму «Дорога. Діти. Автомобіль. Велосипед. Скутер.»
·      Профілактика правопорушень, бродяжництва, жебратства;
·      Профілактика негативних явищ серед учнів (наркоманія, токсикоманія, алкоголізм, тютюнопаління);
·      Харчові отруєння. Профілактика їх виникнення та перша допомога в разі  харчових отруєнь;
·      Попередження травматизму під час розваг та під час роботи.
·      Пожежна безпека «Правила поведінки учнів з вогнем (пічне опалення)»
·      Дії в естримальних ситуаціях та надання першої допомоги у разі травмувань.
·      Безпека в інтернеті.
 Нагадуємо Вам, що згідно ст.59 Закону України «Про освіту»  Ви несете повну відповідальність перед законом за виховання та поведінку своїх дітей, збереження їх життя і здоров’я, дотримання режиму дня у робочі і вихідні дні, в поза навчальний час та під час учнівських канікул.
        Для того, щоб з вашими дітьми не сталося нещастя, або щоб вони самі не скоїли протиправних вчинків, учням  віком до 18 років забороняється знаходитися поза межами свого житлового помешкання в осінньо-зимово-весняний період – після 21.00 години. Учням забороняється відвідувати дискотеки після вказаного часу.
Учням заборонено займатися тютюнопалінням, вживати спиртні напої, в тому числі слабоалкогольні і пиво. Криміналом є вживання і розповсюдження наркотичних засобів.
Через численні каліцтва та часті нещасні випадки на дорогах учням заборонено самостійно виїжджати на дорогу з твердим покриттям на велосипедах до виповнення 14 років. Їзда на мопедах, скутерах, мотоциклах дозволяється при виповненні 16 років і при наявності водійських прав. Водіння транспорту дозволяється з 18 років при наявності водійських прав.
Без супроводу і контролю батьків неповнолітнім учням  забороняється заходити і обстежувати територію нежилих приватних помешкань і будинків, заборонено проводити колективні походи і ночівлі без контролю батьків. 
Нагадуємо, що саме ви несете відповідальність за збереження життя і здоров’я ваших дітей під час святкування новорічних та різдвяних свят в СБК та інших громадських місцях!
 Найбільший скарб кожної людини - її життя та здоров'я. На жаль, розуміння цього до багатьох приходить лише тоді, коли трапляється лихо.
 Шановні батьки!Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам’ятайте, ці хвилини вимірюються ціною життя.
        Директор школи:              Розумець О.С.

          Класний керівник:                      Карашевич І.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар